Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de maig del 2023

'Extraction 2'.

Netflix ha publicat el tràiler de Extraction 2 abans de que la seqüela arribi al servei de streaming el 16 de Juny. Un cop més estarà protagonitzat per Chris Hemsworth tornant a interpretar a Tyler Rake.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

          




Un cop més, Extarction 2 està essent dirigit per Sam Hargrave a partir d’un guió escrit per Joe Russo. De la mateixa manera que el primer film, també estarà produït pels directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo a través de la seva companyia AGBO al costat de Hemsworth. El film estarà protagonitzat per Hemsworth, Golshifteh Farahani, Tornike Gorichiani, Adam Bessa, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili i Olga Kurylenko.

El film original tenia lloc en un submón de comerciants i traficants d’armes, i seguia a un nen que es converteix en el peó en una guerra entre destacats narcotraficants. Va ser ben rebuda i els crítics la van elogiar per les seves seqüencies d’acció. Durant el seu primer mes després de l’estrena, va ser el film més vist a Netflix, ja que va atraure a 90 milions de llars.

Extraction també va estar protagonitzat per David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada