Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de maig del 2023

'Star Wars: Skeleton Crew'.


L’estrella de Family Matters, Jaleel White, ha revelat que forma part de la pròxima sèrie de Disney+ Star Wars: Skeleton Crew.

“De fet, estaré en una nova sèrie de Disney+ protagonitzada per Jude Law anomenada Skeleton Crew”, va revelar White. “Si, s’estrenarà al...novembre-desembre, i és part del univers de Star Wars. Així que això és un gran canvi per a mi, home. Havia d’estar dues hores de maquillatge tots els dies. Puc interpretar a un pirata”.

Al costat de Watts, la sèrie estarà escrita per Christopher Ford, qui també va treballar amb Watts com a escriptor a Spider-Man: Homecoming. La sèrie tindrà lloc durant els esdeveniments posteriors al Retorn del Jedi. Inspirat en els films clàssics de Amblin dels anys 80’S, el projecte anteriorment tenia el títol provisional de Grammar Rode, que és una picada d’ullet a un episodi dels Simpson en el que Bart s’escapa durant una setmana amb un cotxe robat.

La sèrie també compte amb la producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni i Kathleen Kennedy. A Law se li unirà un repartiment jove compost per nens d’entre 11 i 12 anys. Actualment no hi ha anuncis sobre la identitat del repartiment principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada