Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 d’octubre del 2021

'Agatha Harkness Spin-Off'.


Segons les informacions, Disney+ està desenvolupant un spin-off de WandaVision de Marvel Studios protagonitzat per Kathryn Hahn, que tornaria a interpretar el seu paper de Agatha Harkness, segons Variety.

El spin-off sense títol, és descrit pel mitjà com una comèdia obscura. Els detalls addicionals de l’argument es mantenen actualment en secret. L’escissió de WandaVision veuria l’escriptor principal Jac Schaeffer com a escriptor i productor executiu.

Hahn es va presentar per primer cop a WandaVision com un personatge anomenat Agnes, abans de que es revelés que era una poderosa bruixa anomenada Agatha, que va aparèixer per primer cop a Fantastic Four #94 de Marvel còmics l’any 1970, creada per Stan Lee i Jack Kirby.

WandaVision és “una barreja de la televisió clàssica i el MCU en el que Wanda Maximoff (Elisabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany), dos essers superpoderosos que viuen vides suburbanes idealitzades, comencen a sospitar que no tot és el que sembla”. Segons la sinopsis oficial de la sèrie. La sèrie es va estrenar el passat 15 de Gener de 2021 i la podeu trobar disponible en el servei de streaming de Disney+.

També està protagonitzada per Kat Dennings, Randall Park i Teyonah Parris, els nou episodis van estar dirigits per Matt Shakman.

WandaVision va obtenir 23 nominacions al Emmy i en va guanyar tres, que són els seüents vestits de fantasia/ ciència-ficció, musica original i lletra per la cançó “Agatha All Along” i el disseny de producció per a un programa narratiu (de mitja hora).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada