Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 d’octubre del 2021

'Ambulance'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de Ambulance, el nou film thriller d’acció de Michael Bay, basat en el film de 2005 del mateix nom. El tràiler, que podeu veure a continuació, mostra a dos germans els quals l’atracament a un banc els surt malament quan el simple pla de fugida es torça, el que els du a segrestar involuntàriament una ambulància. Protagonitzat per Jake Gyllenhaal i Yahya Abdul-Mateen II, el film està programat per arribar als cinemes el 18 de Febrer.

Ambulance està dirigit per Michael Bay a partir d’un guió escrit per Chris Fedak (Chuck, Prodigal Son). El film està protagonitzat per Jake Gyllenhaal (The Guilty), el guanyador d’un Emmy Yahya Abdul-Mateen II (Candyman), Eiza González (Baby Driver), Garret Dillahunt (Raising Hope), Keir O’Donell (Wedding Crashers) i la nominada al Emmy Moses Ingram (The Queen’s Gambit), entre d’altres.

          


“En aquest thriller vertiginós, el veterà condecorat Will Sharp, desesperat per aconseguir diners per a cobrir les factures mediques de la seva esposa, demana ajuda a l’única persona que sap que no hauria: al seu germà adoptiu Danny”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Un criminal professional carismàtic, Danny li ofereix a canvi una fita: el més gran atracament a un banc en la història de Los Angeles...$32M. Amb la supervivència de la seva esposa en joc, Will no pot dir que no. Però quan la seva fugida surt espectacularment malament, els germans desesperats segresten una ambulància amb un policia ferit aferrat a la vida i el EMT Cam Thompson a bord. En una persecució a alta velocitat que mai s’atura, Will i Danny han d’evadir una resposta policial massiva per tota la ciutat, tractar de no matar-se entre si, tot mentre executen la fugida més boja que Los Angeles hagi vist”.

Ambulance està produït per Bay, James Vanderbilt, Bradley Fischer i William Sherak i Ian Bryce. És una producció de Project X i New Republic Pictures. El film original va ser dirigit per Laurits Munch-Petersen a partir d’un guió que va coescriure amb Lars Andreas Pedersen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada