Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 d’octubre del 2021

'Planet of the Dead'.

Abans de l’estrena de Army of Thieves aquest divendres, Zack Snyder ha revelat alguns detalls nous sobre el pròxim Army of the Dead 2 de Netflix, mentre es “mofa” del destí desconegut de Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer). Parlant amb Inverse, el cineasta de Justice League ha confirmant que la seqüela d’acció i terror es titularà oficialment Planet of the Dead. El títol aparentment confirma que la resta del món s’ha contagiat del virus, després de que la primera entrega va acabar amb Vanderohe (Omari Hardwick) sobrevivint a Las Vegas, però més tard es descobria que havia estat mossegat.

“La veritable aventura seria veure el que va succeir quan es va tancar la porta de la caixa forta”, va fer broma Snyder. “El que va matat a Zeus o no?” Que va succeir? No el vam veure morir en la estança i encara quedava quelcom de temps. No els diré el que succeeix a Army of the Dead 2, també conegut com Planet of the Dead, però diguem que existeix la possibilitat de que Dieter sobrevisqui. I existeix la possibilitat de que estan a prop de morir li hagués fet voler trobar a una Gwendoline empresonada”.

Army of Thieves està protagonitzat per el guanyador del premi Grimme, Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, F9), Guz Khan (Turn Up Charlie), Ruby O. Fee, Stuart Martin (Jamestown), Jonathan Cohen (Budapest), Noemie Nakai, Peter Simonischek (Toni Erdman) i John Bubniak.

En aquesta preqüela de Army of the Dead de Zack Snyder, el caixer d’un banc d’un petit poble, Dieter, es veu engrescat en l’aventura de la seva vida quan una misteriosa dona el recluta per a unir-se a un equip dels criminals més buscats de la Interpol, en un intent d’atracar una seqüència de llegendàries i impossibles de trencar caixes fortes a tot Europa.

Army of Thieves està dirigit per Zack Snyder a partir d’un guió de Shay Hatten. Els productors són Deborah Snyder, Zack Snyder i Wesley Coller de The Stone Quarry, i Scweighöfer i Dan Maag de PANTALEON Films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada