Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 d’octubre del 2021

'Just Beyond'.

Disney+ ha publicat el tràiler oficial de Just Beyond, la pròxima adaptació de la sèrie antològica de novel·les gràfiques de terror de R.L. Stine del mateix nom. Els vuit episodis estaran disponibles per al servei de streaming el 13 d’Octubre com a part del Hallowstream del servei de streaming.

El tràiler, que podeu veure a continuació, mostra les vuit històries sobrenaturals úniques que perseguiran als espectadors aquesta temporada de Halloween, incloses històries sobre bruixes, extraterrestres i fantasmes. De la mateixa manera que a les novel·les anteriors de R.L. Stine, com Goosebumps, cada episodi es centrarà en protagonistes joves. 

          


L’antologia de terror i comèdia, basada en el èxit de vendes de BOOM! Studios, la sèrie de novel·les gràfiques del icònic escriptor infantil R.L. Stine (Goosebumps), va ser creada per Seth Grahame-Smith, qui té una història que es mou entre el terror i la comèdia, com autor de les novel·les més venudes com ara Pride and Prejudice and Zombies i Abraham Lincoln: Vampire Hunter i guionista de Dark Shadows de tim Burton, The Lego Batman Movie i The Saint per al director Dexter Fletcher i l’actor Chris Pine.

Les novel·les es centren en joves de secundaria que es troba amb una varietat de terrors, semblant a la icònica franquícia Goosebumps de Stine, la primera veu a un grup de nens que aprenen sobre una criatura aterridora i una porta d’entrada a una dimensió aterridora que aguaita a la seva escola, mentre que la segona tracta sobre dos marcians que van aterrar a la terra i van segrestar els cossos de dos nens i el tercer es va centrar en dos germans que es van unir al seu oncle en una expedició científica a una illa remota, sols per a trobar-se amb una bestia mortal.

La comèdia de terror inclou a la nominada al Emmy McKenna Grace (The Haunting of Hill House, The Handmaid’s Tale, Malignant), Lexi Underwood (Little Fires Everywhere), Nasim Pedrad (Aladdin), Megan Stott (Little Fires Everywhere), Cedric Joe (Space Jam: A New Legacy). El repartiment també inclou a Jack Gore (Rim of the World), Gabriel Bateman (Child’s Play), Riki Lindhome (Another Period), Christine Ko (Dave), Malcolm Barrett (Timeless), Sally Pressman (Army Wives), Tim Heidecker (Bridesmaids), Izabela Vidovic (Wonder) Henry Thomas (The Haunting of Hill House).

Grahame-Smith i David Katzenberg produeixen a traves de la seva companyia KatzSmith Productions. KatzSmith està representat per WME i Ziffren Brittenham.

Just Beyond és una producció de 20th Century Fox Television, una part de Disney Television Studios. Seth Grahame-Smith es desenvoluparà com a escriptor i productor executiu, al costat de David Katzenberg, Stephen Christy i Ross Richie. R. L. Stine en serà coproductor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada