Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 d’octubre del 2021

'Londongrad'.

Des de Variety, ens informen de que el nominat al Oscar Benedict Cumberbatch (The Imitation Game, MCU films) protagonitzarà la pròxima sèrie limitada de HBO, Londongrad, com l’agent del KGB Alexander Litvinenko. El projecte està basat en el llibre The Terminal Spy escrit per Alan Cowell.

“La sèrie explica la història real de Alexander Litvinenko, l’agent del KGB i després desertor assassinat per enverinament amb isòtop radioactiu poloni 210 el 2006 a Anglaterra”, descriu el mitjà.

Cumberbatch interpretarà a Litvinenko i també serà el productor executiu de la sèrie limitada a través de la seva productora Sunnymarch. Londongrad estarà escrit per David Scarpa (The Man in the High Castle) i dirigida per el guanyador d’un Oscar Bryan Fogel (Icarus).

Al costat de Cumberbatch, Scarpa i Fogel, sota el paraigües de la seva companyia Orwell Productions, també seran productors executius juntament amb Len Amato de Crash & Salvage, Adam Ackland i Claire Marshall de Sunnymarch.

Cumberbatch el podrem veure pròximament en el drama biogràfic The Electrical Life of Louis Wain, seguit pel llargmetratge dramàtic The Power of the Dog, escrit i dirigit per Jane Campion i basat en el llibre de Thomas Savage, i per últim el podrem veure el pròxim film del MCU, Spider-Man: No Way Home i el Maig del any que ve a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada