Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 d’octubre del 2021

'The interpreter'.

El nominat al Oscar, Jake Gyllenhaal, protagonitzarà el pròxim thriller d’acció de Guy Ritchie, The Interpreter i la fotografia principal està programada per a començar el 10 de Gener de 2022 a Espanya, segons Deadline.

Gyllenhaal interpretarà al sergent John Kinley, “qui en el seu últim període de servei a Afganistan es va associar amb l’intèrpret local Ahmed per a inspeccionar la regió. Quan la seva unitat pateix una emboscada durant la patrulla, Kinley i Ahmed són els únics supervivents. Amb combatents enemics en la persecució, Ahmed arrisca la seva pròpia vida per a dur un kinley ferit a través de kilòmetres de terreny esgotador fins a un lloc segur. De tornada a terra estatunidenca, Kinley s’assabenta de que a Ahmed i la seva família no se’ls hi va donar un passatge a Estats Units com se’ls havia promès. Decidit a protegir al seu amic i pagar el seu deute, Kinley torna a la zona de guerra per a recuperar a Ahmed i a la seva família abans de que les milícies locals els atrapin primer”, descriu el mitjà.

Segons les informacions, Ritchie es va sentir inspirat per explicar la història “després de les converses amb soldats i els intèrprets que arrisquen les seves vides per ajudar-los”.

The Interpreter estarà dirigit per Ritchie, qui ha coescrit el guió amb els seus col·laboradors habituals Ivan Atkinson i Marn Davis (Operation Fortune: Ruse de Guerre, Wrath of Man, The Gentlemen). Ritchie i Atkinson també produiran. STXfilms es productor executiu. STXInternational està venent el projecte a distribuïdores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada