Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 d’octubre del 2021

'The Tender Bar'.

Amazon Studios ha presentat el tràiler oficial del pròxim drama sobre l’adolescència del actor/director George Clooney, The Tender Bar, protagonitzat pel guanyador d’un Oscar Ben Affleck i l’estrella de Ready Player One, Tye Sheridan. Actualment el film està programat per arribar als cinemes a USA el pròxim 17 de Desembre, seguida del seu debut a Amazon Prime Video el 17 de Gener.

El tràiler de The Tender Bar, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, presenta a un jove aspirant a escriptor, que rep lliçons de la vida del seu oncle preferit en el seu bar. El tràiler destaca el fort vincle entre Affleck i el personatge de Sheridan.

          


The Tender Bar està dirigit per George Clooney a partir d’un guió escrit pel guionista guanyador d’un Oscar William Monahan, basat en les memòries del mateix nom guanyador del Premi Pulitzer J.R. Moehringer.

“Explica la història de JR (Sheridan), un orfe que creix en la resplendor d’un bar on el barman, el seu oncle Charlie (Affleck), és la més aguda i acolorida d’una veritat de figures paternes extravagants i demostratives”, es pot llegir a la sinopsis. “Mentre la decidida mare del nen (Rabe) lluita per oferir-li al seu fill les oportunitats que se li neguen, i abandona la casa ruïnosa del seu escandalós, tot i que a contracor, pare (Lloyd), JR comença a perseguir valentament, sinó sempre amb gracia, al seu pare romàntic i somnis professionals, amb un peu posat persistentment en el bar del seu oncle Charlie”.

El film està protagonitzat per Ben Affleck (Argo), Tye Sheridan (The Card Counter), Lily Rabe (American Horror Story), Christopher Lloyd (Back to the Future trilogy), Max Martini (Saving Private Ryan), Rhenzy Feliz (Marvel's The Runaways).

The Tender Bar està produït per Clooney, Grant Heslov i Ted Hope, amb Moehringer i Barbara A. Hall com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada