Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 d’octubre del 2021

'Salem's Lot'.


A mesura que continua la producció de Salem’s Lot a Boston, New Line Cinema continua ampliant el repartiment amb la incorporació de tres joves actors. The Hollywood Reporter ens informa de que Jordan Preston Carter (DMZ), Nicholas Crovetti (Big Little Lies) i Cade Woodward (Hawkeye) han estat seleccionats per a unir-se al repartiment de la pròxima adaptació cinematogràfica de la clàssica novel·la de Stephen King.

Carter està llest per a interpretar el paper de Mark Petrie, de 12 anys, qui es converteix en un membre clau del grup que lluita contra el mal. Mentre tant, Crovetti interpretarà a Danny Glick, el primer vampir de la ciutat que ajuda a convertir a altres habitants xucla sang. En quant a Woodward, està preparat per a interpretar el paper de Ralph Glick, el qual el seu germà desapareix misteriosament.

En la novel·la de terror de 1975, l’autor Ben Mears retorna a la ciutat de Jerusalem’s Lot (‘Salem’s Lot per abreujar) per a escriure un llibre sobre una casa que l’ha perseguit des de la infància, sols per a trobar la seva aïllada ciutat natal infestada de vampirs. Mentre els vampirs reclamen més víctimes, Mears convenç a un petit grup de creients per a que lluitin contra els no morts.

Dauberman dirigeix i escriu el guió de la producció de James Wan (Univers The Conjuring, franquícia de Saw). Aquest és l’últim projecte de King que Dauberman ha adaptat després d’escriure els guions de It de 2017 i It Chapter Two de 2019, amb ambdós films dirigits per Andy Muschietti.

Wan produirà Salem’s Lot al costat del seu soci de Atomic Monster, Michael Clear, Roy Lee de Vertigo i Mark Wolper. Dauberman, qui va treballar amb Wan a Annabelle i The Nun el 2014 i va fer el seu debut com a director amb la seqüela de Annabelle Comes Home, serà el productor executiu. Els productors executius també inclouen a Michael Bederman, Judson Scott de Atomic Monster i Andrew Childs de Vetigo.

Salem’s Lot va ser adaptada prèviament l’any 1979 com una minisèrie pel mestre del terror Tobe Hooper, amb David Soul interpretant el paper de Ben Mears. La minisèrie va ser seguit pel film de 1987 A Return to Salem’s Lot de Larry Cohen. L’any 2004, la història es va adaptar a un altre minisèrie de televisió protagonitzada per Rob Lowe com a Ben Mears. Aquesta adaptació va ser escrita per Peter Filardi, qui actualment en serà el cocreador, coguionista i productor executiu de la sèrie Chapelwaite de Stephen King de Epix, basada en el conte de King, Jerusalem’s Lot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada