Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 d’octubre del 2021

'Mr. Harrigan's Phone'.

 Mentre continua la producció de Mr. Harrigan’s Phone, des de Deadline ens anuncien que l’actor de Mare of Easttown, Joe Tippett, ha estat escollit per a unir-se a Donald Sutherland i Jaeden Martell en la pròxima adaptació cinematogràfica de Netflix i Blumhouse del conte de Stephen King de la seva novel·la de 2020 If it Bleeds. Tippett està preparat per a interpretar el paper del pare del personatge de Martell, que està criant sol el seu fill després de la mort de la seva esposa. Actualment, el projecte té prevista la seva estrena per al 2022.

L’actor de 39 anys apareix actualment en la segona temporada de The Morning Show de Apple TV+. Pròximament apareixerà en el pròxim film de comèdia musical Spirited, protagonitzat per Will Ferrell, Ryan Reynolds i Cotavia Spencer.

Descrit en el mateix to que Stand by Me, Mr. Harrigan’s Phone segueix la història d’un jove anomenat Maine mentre es fa amic d’un multimilionari jubilat anomenat Harrigan, els quals es van unir per primer cop a través d’un Iphone. Quan el Sr. Harrigan mor, l’adolescent diposita el telèfon a la butxaca del seu amic abans del enterro i quan el jove solitari deixa un missatge al seu amic mort, es sorprèn en rebre un missatge de text del més enllà de la tomba.

El projecte es va anunciar per primer cop fa més d’un any després de que Netflix, Blumhouse Productions i el creador guanyador d’un Emmy Ryan Murphy (American Horros Story, Pose) es van unir per adquirir els drets cinematogràfics del conte de terror.

L’adaptació cinematogràfica de Mr. Harigan’s Phone estarà escrit i dirigit per John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks). Serà produït per Murphy, Jason Blum i Carla Hacken, amb Chris McCumber, Jeremy Gold i Scott Greenberg com a productors executius.

S’espera que la producció comenci aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada