Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 d’octubre del 2021

'Lightyear'.

Disney i Pixar finalment han publicat l’avanç del pròxim film animat de ciència-ficció titulat Lightyear, que es centra en els orígens de Buzz Lightyear, el comando espacial que va inspirar al estimat personatge de Toy Story.

El teaser de Lightyear, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, ens brinda el nostre primer cop d’ull a algunes de les seqüències farcides d’acció del film, així com el seu to visual i el característic vestit espacial verd i blanc del icònic personatge.

          

          


Amb la veu del veterà del MCU Chris Evans, el film està programat per arribar als cinemes el 17 de Juny de 2022. La seva data actual d’estrena als cinemes no s’enfrontarà a cap competència, tot i que en el mateix mes si que s’estrenaran dos films d’alt perfil, Jurassic World: Dominion i Transformers: Rise of the Beasts.  

Lightyear és una aventura d’acció i ciència-ficció, i la història d’origen definitiva de Buzz Lightyear (Evans), l’heroi que va inspirar el joguet (amb la veu de Tim Allen en els films originals). El film revela com un jove pilot de proves es va convertir en el Space Ranger que tots coneixem avui dia.

El film està dirigit per Angus MacLane (Finding Dory) i produït per Galyn Susman (Toy Story 4, Ratatouille).

La franquícia de gran èxit de Toy Story va començar amb el primer film l’any 1995, dirigit per John Lasseter i escrit per Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen i Alec Sokolow. El film va ser el primer llargmetratge de Pixar i va estar protagonitzat per les veus de Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Annie Potts, John Morris i erik von Detten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada