Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 d’octubre del 2021

'Love & Death'.

A mesura que la producció continua de la minisèrie Love & Death a Texas, HBO Max ha revelat les primeres fotos del pròxim drama de crims reals, centrades en l’assassina amb destral Candy Montgomery, qui va matar a la seva amiga Betty Gore l’any 1980. Actualment, la sèrie farà el seu debut en algun moment del 2022.

Les fotos de Love & Death ens brinden el nostre primer cop d’ull a l’actuació principal de l’actriu nominada al Emmy Elisabeth Olsen com una mestressa de casa suburbana que assisteix a l’església convertida en assassina, Candy Montgomery.



Love and Death
, es centrarà en dues parelles que assisteixen a l’església, gaudint der la vida familiar d’un petit poble a Texas, fins que algú pren una destral. Està basada en el llibre titulat Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs i en una col·lecció d’articles de Texas Monthly (“Love & Death in Silicon Prairie”, Part I i II).

La sèrie limitada estarà protagonitzada per Elisabeth Olsen (WandaVision) com a Candy Montgomery, Jesse Plemons (Jungle Cruise) com a Allan Gore, Lily Rabe (American Horror Story) com a Betty Gore, Krysten Ritter (Jessica Jones) com a Sherry Cleckler, Patrick Fugit (Outcast) com a Pat Montgomery, Keir Gilchrist (Atypical) com a El Pastor Ron Adams, Elisabeth Marvel (Mouse of Cards) com la pastora Jackie Ponder i Tom Pelphrey (Ozark) com a Don Crowder.

La sèrie serà escrita per David E. Kelly (The Undoing) i dirigida per Lesli Linka Glatter (Mad Men), els quals també en seran productors executius. Els productors executius inclouen a Nicole Kidman i Per Saari a través de Blossom Films, Scott Brown i Megan Credydt a través de Texas Monthly, Matthew Tinker, Michael Klick i Helen Verno. Lionsgate produirà la sèrie limitada.

Curiosament, universal Content Productions també està desenvolupant actualment una sèrie limitada basada en Candy Montgomery, amb l’actriu guanyadora del globus d’Or i el Emmy, Elisabeth Moss com a protagonista principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada