Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 d’octubre del 2021

'Uncharted'.

Ahir es va filtrar un avanç de la pròxima adaptació del videojoc d’èxit Uncharted, per part de Sony Pictures. El tràiler filtrat era una versió força borrosa, que segurament algú va filtrar d’una sessió per a la premsa o d’aquest que fan amb proves per al públic. El cas es que hores més tard, Sony Pictures va haver de publicar el tràiler oficial que podeu veure a continuació.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix a un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures -descendents mutants de Espanyols Nazis- comencen a atacar a aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

          

          

El film està protagonitzat per Tom Holland (Spider-Man: No Way Home, The Devil all the Time) i Mark Wahlberg (The Departed, The Italian Job), també hi trobem a Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sbarina).

Uncharted està produït per Arad/Atlas Entertainment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada