Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 d’octubre del 2021

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.

Després del recent càsting de Will Poulter com l’heroi de Marvel preferit dels fans, Adam Worlock, l’estrella de Guardians of the Galaxy, Chris Pratt, ha utilitzat Twitter per a revelar que la producció de la tant esperada tercera entrega de James Gunn, finalment ha començat, després de que fa quatre anys que es va estrenar la segona entrega. Tot i els recents endarreriments en les dates d’estrena de Marvel Studios en altres films del MCU, Gunn ha confirmat que Guardians of the Galaxy Vol.3 seguirà mantenint la mateixa data d’estrena, que es per al 05 de Maig de 2023.

Quan se li va preguntar sobre la possible aparició d’altres personatges nous a més de Adam Warlock, Gunn va comentar que recentment han acabat amb el càsting per a les dotzenes de nous rols que s’inclouran en el pròxim film del MCU.



L’equip especial del espai va ser vist per últim cop a Avengers: Endgame de 2019, on se’ls va unir Thor (Chris Hemsworth) durant els moments finals del film. Degut ha això, les estrelles de Guardians of the Galaxy Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan apareixeran a Thor: Love and Thunder, que actualment està programat per estrenar-se el 08 de Juliol de 2022. Després d’això, continuaran amb la seva aventura en solitari, que novament està escrita i dirigit per James Gunn.

Per ara més detalls sobre l’argument es mantenen en secret, però potencialment involucra al equip en la recerca de la desapareguda Gamora, qui se’n va anar abruptament després de que Thanos fos derrotat. Gunn també va confirmar prèviament que Rocket Raccoon (Bradley Copper) tindrà un paper important en el pròxim film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada