Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 d’octubre del 2021

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler i el cartell oficial de Resident Evil: Welcome to Raccoon City, el pròxim reboot de l’adaptació del popular joc. La història d’origen de la popular sèrie de videojocs de Capcom s’estrenarà el pròxim 24 de Novembre als cinemes.

El tràiler de dos minuts mostra moltes imatges i l’estil que el director Johannes Roberts està aportant aquest reboot. També mostra perquè el film té classificació R, degut a la forta violència i sang, i el llenguatge malsonant.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Tornant a les arrels aterridores de la franquícia, fan i cineasta de Resident Evil massivament popular, Johannes Roberts dona vida als jocs de la franquícia de mil milions de dòlars i l’adaptació de videojocs més exitosa de la història per a una nova generació de fans. El pròxim film serà una història d’origen oficial de la franquícia de videojocs de Capcom, que no estarà relacionada amb les films de Paul W. S. Anderson protagonitzades per Milla Jovovich.

Un cop va ser la llar en creixement progressiu del gegant farmacèutic Umbrella Corporation, Raccoon City és ara una ciutat agonitzant del oest mitjà. L’èxode de la companyia va deixar la ciutat en un erm, amb un gran mal que es gestava sota la superfície, i quan aquest mal es deslliga, la gent del poble canvia per sempre i un petit grup de supervivents han de treballar junts per a descobrir la veritat darrera de Umbrella i sobreviure a la nit. Tornant a les aterridores arrels de l’enormement popular franquícia de Resident Evil, el fanàtic i cineasta Roberts dona vida als jocs de la franquícia de mil milions de dòlars i l’adaptació de videojocs més exitosa de la història per a tota una nova generació de fans.

El film estarà protagonitzat per Kaya Scodelario (The Maze Runner) com a Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) com a Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) com a Chris Redfield, els quals seran els protagonistes al costat de Tom Hopper (The Umbrella Academy) com a Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) com a Leon S. Kennedy i Neal McDonough (Yellowstone, Legends of Tomorrow) com a William Birkin i Lily Gao (The Handmaid’s Tale) com a Ada Wong.

Chad Rook (The Flash), Donal Logue (Sons of Anarchy) i Maria Mazepa han estat escollits per als papers de de Richard Aiken, el Cap Brian Irons i Lisa Trevor, respectivament, marcant el debut live-action dels personatges.

El film estarà dirigit per Johannes Roberts (47 Meters Down) a partir d’un guió que ha coescrit amb Greg Russo. Està produït per Robert Kulzer per a Constantin Films, que estaven vinculats a la franquícia protagonitzada per Milla Jovovich, al costat de James Harris de Tea Shop Productions i Hartley Gorenstein, mentre que el director executiu de Constantin Films, Martin Moskowicz i Victor Hadida de Davis Film, seran els productors executius. Screen Gems de Sony Pictures, que va distribuir els films originals, estrenarà el film a nivell nacional, mentre que Constantin l’estrenarà en els territoris de parla alemanya, Elevation a Canadà, Metropolitan a França i Sony Pictures Releasing als territoris restants.

L’última entrega de la sèrie de films de Resident Evil, dirigida per Paul W.S. Anderson i protagonitzada per Milla Jovovich, va recaptar $26,8M domèstics i uns altres $285,4 a la resta del món i un global de $312.242.626. Resident Evil: The Final Chapter va tenir un pressupost de $40M. El total recaptat per la saga suma a nivell mundial $1.232.675.429.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada