Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 d’octubre del 2021

'Red One'.

Jake Kasdan està llest per a dirigir un pròxim projecte ambientat en l’època nadalenca per a Amazon que protagonitzarà Dwayne Johnson, segons ens informen des de The Hollywood Reporter.

El film, que es titularà provisionalment Red One, reunirà al duo, Johnson ha treballat anteriorment amb Kasdan en ambdós films de Jumanji protagonitzats per ‘The Rock’ i que Kasdan va dirigir. Segons les informacions, el paper de Johnson es desconeix en aquests moments, però podria ser que interpretés al propi Santa Claus, afegint un nou registre en el currículum del actor.

Johnson no sols protagonitzarà el pròxim llargmetratge, sinó que produirà el film amb la seva productora Seven Bucks Productions al costat de Dany i Hiram García. Kasdan també produirà a través de la seva productora The Detective Agency, al costat de Melvin Mar i Sky Salem Robinson.

Els detalls sobre el pròxim film es mantenen en secret, però el mitjà ha assenyalant que el film es descriu com “una comèdia d’acció i aventures rodamons, de quatre quadrants, que imagina un univers completament nou per a explorar dintre del gènere nadalenc”. El mitjà continua descrivint que el film començarà producció el 2022, amb una estrena prevista per a les festes nadalenques de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada