Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 d’octubre del 2021

'Barbie'.


El nominat al Oscar Ryan Gosling (La La Land) protagonitzarà el pròxim film de Barbie de Greta Gerwig com a Ken, segons Deadline. Segons les informacions, l’actor es troba en negociacions finals per a interpretar al personatge de Mattel en el film de Warner Bros. que dirigirà la nominada al Oscar Gerwig (Lady Bird), qui ha coescrit el guió amb la seva parella, col·laboradora i també nominada al Oscar, Noah Baumbach (Marriage Story).

Basat en la popular nina de Mattel, el film Barbie live-action estarà protagonitzat per la nominada al Oscar Margot Robbie (I, Tonya, The Suicide Squad), qui també en serà productora a través de la seva companyia LuckyChap. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però s’espera que la producció comenci a principis del pròxim any en els estudis Leavesden de Warner Bros. a Londres. Segons les informacions, el estudi planeja estrenar-la al 2023.

El film també estarà produït per Tom Ackerly de LuckyChap i Robbie Brenner i David Heyman de Mattel Films al costat de Josey McNamara de LuckyChap i Ynon Kreiz de Mattel. Això marca l’última col·laboració de Robbie amb Warner Bros. Pictures, després d’interpretar a Harley Quinn la antiheroïna preferida dels fans a Suicide Squad 2016, Birds of Prey 2020 i The Suicide Squad 2021.

Barbie s’estava desenvolupant originalment a Sony Pictures durant els últims anys, amb Amy Schumer i després Anne Hathaway, ambdues inicialment en converses per a protagonitzar el film, mentre Diablo Cody també estava prèviament adjunta per a escriure el guió. Tot i això, el desenvolupament del projecte finalment es va traslladar a Mattel Films i Warner Bros. Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada