Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 d’octubre del 2021

'Marvel Projects'.


En una entrevista recent amb l’estació de radio argentina 221 Radio, la productora de Marvel Studios, Victoria Alonso, qui recentment ha estat promoguda com a Presidenta física Postproducció, VFX i Animació del estudi, ha parlat sobre el futur de l’expansió del Univers Cinematogràfic de Marvel.

Alonso va confirmar que el estudi de gran èxit té actualment 31 projectes del MCU en desenvolupament. No està clar si aquest nombre es refereix a projectes que encara no s’han anunciat o si el total també inclou projectes prèviament confirmats com els films de Blade i Fantastic Four.

Victoria Alonso

Tot i l’endarreriment d’un any complet causat per la pandèmia en curs, Marvel Studios encara ha aconseguit iniciar amb èxit l’anomenada Phase 4 amb un gran començament. Fins a la data, la companyia ja ha estrenat quatre sèries a Disney+ i dos films, que han estat ben rebudes per la crítica i els fans, que estan entusiasmats amb la direcció en la que va la franquícia.

El estudi èxit de taquilla té actualment tres estrenes restants per aquest any, inclosa la sèrie de Disney+ Hawkeye, el film de Eternals dirigit per Chloé Zhao i Spider-Man: No Way Home protagonitzada de nou per Tom Holland i acompanyat de Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange.

A continuació el llistat de projectes ja anunciats per Marvel Studios, amb la seva data d’estrena i el seu estat...

*Sèries

Ms.Marvel- 2022 (Postproducció)

Moon Knight- 2022 (rodatge)

She-Hulk- 2022 (rodatge)

Secret Invasion-2022 (Preproducció)

Especial Nadal de Guardians of the Galaxy- Desembre de 2022

Ironheart- S’ha d’anunciar

Armor Wars- S’ha d’anunciar

Loki Season 2- S’ha d’anunciar

What if...?- S’ha d’anunciar

 

*Films

Doctor Strange in the Multiverse of Madness- 25 Març de 2022 (Postproducció)

Thor: Love and Thunder- 6 de Maig de 2022 (Postproducció)

Black Panther: Wakanda Forever- 8 de Juliol de 2022 (rodatge)

The Marvels- 11 de Novembre de 2022 (rodatge)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania- 17 de Febrer de 2023

Guardians of the Galaxy Vol.3- 5 de Maig de 2023 (preproducció)

Fantastic Four- S’ha d’anunciar

Blade- S’ha d’anunciar

Deadpool 3- S’ha d’anunciar

Als 31 projectes anomenats podrien incloure els prèviament anunciats, film de Captain America 4 amb Falcon (Anthony Mackie) com a protagonista, la sèrie spin-off de Hawkeye, Echo i la sèrie centrada en Wakanda, que encara no han estat confirmades oficialment per Marvel Studios. Tot i això, en una entrevista anterior, el productor executiu Brad Winderbaum va parlar de que la companyia ja està desenvolupant diversos projectes animats també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada