Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 d’octubre del 2021

'The Fall of the House of Usher'.

Midnight Mass de Mike Flanagan és actualment un èxit per a Netflix i el servei de streaming ja està llest per associar-se de nou amb el director en un gran projecte.

Segons una informació recent de Deadline, Flanagan i Netflix han acordat una comanda de sèrie limitada per a un drama de terror conegut com The Fall of the House of Usher. Segons les informacions, la sèrie es basarà en diverses obres del llegendari autor Edgar Allan Poe. The Fall of the House of Usher, és un conte escrit per Poe que es va publicar per primer cop l’any 1893 i tracte els temes de la bogeria, la família, l’aïllament i més.

Les informacions senyalen que Flanagan també dirigirà la sèrie i en serà productor executiu al costat de Trevor MAcy, Emmy Grinwins i Michael Fimognari. La relació de Flanagan amb Netflix s’ha enfortit durant anys i el director ha treballat en un grapat de projectes de terror per al servei de streaming i el més recent és Midnight Mass, que es va estrenar a finals del passat mes.

A Midnight Mass, una comunitat en una illa aïllada experimenta esdeveniments miraculosos i presagis aterradors, després de la arribada d’un carismàtic i misteriós jove sacerdot. “Explica la història d’una petita i aïllada comunitat illenca, la qual les seves divisions existents es veuen amplificades per el retorn d’un jove deshonrat i l’arribada d’un sacerdot carismàtic”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quan l’aparició del pare Paul a Crockett Island coincideix amb els esdeveniments inexplicables i aparentment miraculosos, un fervor religiós renovat s’apodera de la comunitat, però aquests miracles tenen un preu?

La sèrie de 7 episodis està protagonitzada per Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Rahul Kohli, Samantha Sloyan, Crystal Balint, Matt Biedel, Annarah Cymone, Kristin Lehman, Rahul Abburi, Igby Rigney, Annabeth Gish, Alex Essoe, Henry Thomas i Michael Trucco. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada