Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 d’octubre del 2021

'The Bodyguard Remake'.


En una entrevista recent amb Variety, el guanyador del premi Tony, Matthew López (The Inheritance), va parlar sobre el pròxim remake de Warner Bros. El guionista va continuar confirmant que, a diferència del film original que es centrava en una cantant ja consolidada, el pròxim projecte estarà protagonitzat per una jove protagonista llatina que està tractant de lluitar amb la seva nova fama. 

“Quan Warner Bros. es va apropar a mi amb la idea, ràpidament els vaig dir que ho faria però que volia que la protagonista fos llatina”, va dir López. “Ells van estar d’acord amb això”.

També va parlar sobre la història més actual i moderna història, al mateix temps que va expressar lo important que era per a ell poder donar més representació llatina a la pantalla.

“En lloc de centrar-se en una estrella ja consolidada com la que va interpretar Whitney Houston, es tracte d’una jove intèrpret llatina que acaba de fer-se famosa”, va revelar López. “Es tracte de com la seva vida ha canviat perquè es una sensació de la nit al dia. En el segle XXI, això significa que necessita protecció immediata. Per a mi era important aprofitar aquesta oportunitat per mostrar rostres llatins en aquesta pantalla i fer que les seves històries s’expliquessin en gran”.

Descrit com una reinvenció, el remake de The Bodyguard estarà produït un cop més per el productor i escriptor original Lawrence Kasdan per a Kasdan Pictures, al costat de Dan Lin i Jonathan Eirich per a Rideback. La producció executiva estarà a càrrec de Nick Reynolds de Rideback.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però el projecte ha estat en procés durant més d’una dècada, amb Lin adjunt al projecte des de 2011. Quedarà per veure si el remake també presentaria un destacat cantant o no, com en el primer film amb la guardonada Whitney Houston.

The Bodyguard de 1992, va estar dirigida per Mick Jackson, a partir d’un guió escrit per Lawrence Kasdan. El film va estar protagonitzat per Whitney Houston i Kevin Costner, on seguia la història d’un ex agent del Servei Secret que és contractat per a protegir a una personalitat famosa d’un assetjador. Curiosament, Kasdan va escriure originalment el film en la dècada de 1970 com un projecte dirigit per Steve McQueen i Diana Ross.

El film va ser millor coneguda per la seva banda sonora original, que inclou les cançons “I Will Always Love You”, “I Have Nothing” i “Run to You”, totes interpretades per Houston. Les dues últimes li van valer al film una nominació al Oscar a la Millor Cançó Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada