Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 d’octubre del 2021

'True Story'.

Netfilx ha publicat el tràiler oficial de True Story, la pròxima sèrie dramàtica limitada, protagonitzada per Kevin Hart i Wesley Snipes, amb Hart fent el seu debut en una sèrie dramàtica. El tràiler ens mostra a Hart interpretant a un famós comediant que es veu arrossegat involuntàriament a les activitats il·legals del seu germà gran, que amenaça la seva carrera i la seva vida. El drama criminal estarà disponible per al servei de streaming el 24 de Novembre.

True Story és una sèrie limitada dramàtica de 7 episodis que prové del productor executiu de Narcos i el showrunner de Narcos: Mexico, Eric Newman, qui també n’és l’escriptor. Al costat de Hart i Snipes estan Tawany Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Theo Rossi, Ash Santos, John Ales, Chris Diamantopoulos, Lauren London i Billy Zane.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


La sinopsis oficial diu el següent: “Una parada en la ciutat natal de Kid (Hart), Philadelphia, es converteix en una qüestió de vida o mort per a un dels comediants més famosos del món, quan les conseqüències d’una tarda perduda amb el seu esgarriat germà gran (Snipes) amenacen amb destruir-ho tot el que ha construït.

True Story és una producció de Hartbeat Productions, amb Hart com a productor executiu. Està produït per Caroline Currier de Grand Electric i Mike Stein & Tifany Brown de Hartbeat Productions. Està dirigida per Stephen Williams i Hanelle Culpepper, amb Williams també com a productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada