Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 d’octubre del 2021

'Ballerina'.

Ana de Armas està en converses per assumir el paper principal en el pròxim spin-off de John Wick, Ballerina, segons les informacions de Deadline.

El film, que es centrarà en una jove assassina que cerca venjança contra les persones que van matar a la seva família, estarà dirigit per Len Wiseman. Per a De Ramas, això marcarà un altre gran entrada en una carrera que està ascendint ràpidament. De Armas ha aparegut més recentment a No Time to Die, i aviat protagonitzarà Blonde, on interpretarà a l’actriu Marilyn Monroe.

Shay Hatten (Army of the Dead, John Wick: Chapter 3- Parabellum) ha escrit el guió. El film estarà supervisat per James Myers per a Lionsgate. Anteriorment, les informacions afirmaven que el estudi estava temptejant a l’actriu de Kick-Ass, Chole Grace Moretz, per al paper principal.

El spin-off està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves i Chad Stahelski. A John Wick: Chapter 3- Parabellum, John (Keanu Reeves) es troba amb el que podria ser la ballarina que li dona el títol al spin-off o, com a mínim, d’on provablement provingui el nou personatge.

Lionsgate està desenvolupant John Wick 4, que està programat per arribar als cinemes el pròxim 27 de Maig de 2022. També hi ha una sèrie derivada de televisió en procés a Starz, titulada The Continental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada