Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 d’octubre del 2021

'The Continental'.


La sèrie de preqüela de Starz de John Wick, The Continental, continua expandint el seu repartiment, ja que un grup d’actors, inclòs Colin Woodell de The Flight Attendant, s’ha unit a la sèrie.

Segons una informació recent de Deadline, Woodell s’unirà a la sèrie com a protagonista tal i com també s’ha anunciat recentment Mel Gibson. Woodell estarà acompanyat per Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Kate Nhung i Ben Robson, els quals també s’ha anunciat que s’uniran a la sèrie.

Ambientat 40 anys abans dels esdeveniments dels films, el pròxim projecte spin-off de la preqüela, es centre en un jove anomenat Winston, que algun dia es convertirà en el personatge interpretat per Ian McShane en els films de John Wick. En la preqüela ambientada en la Nova York dels 70’s, els fans es trobaran amb un jove Winston com un hoteler a sou emergent que, juntament amb altres, crea un refugi per als tipus desagradables.

Segons la informació, Point-Du Jour interpretarà a Miles, Allain interpretarà a Lou, Prada interpretarà a KD, Kate interpretarà a Yen i Robson interpretarà a Frankie.

The Continental va ser anunciat per primer cop el 2017, pels creadors de la franquícia Chad Stahelski i Derek Kolstad. L’hotel titular es va presentar per primer cop en el primer film de John Wick com un refugi segur per als assassins i ha estat una ubicació principal en la franquícia cinematogràfica.

The Continental comptarà amb la producció executiva de Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk de Thunder Road i David Leitch, i Reeves encara està en negociacions per a convertir-se en productor executiu. El director de la seqüela encara no s’ha anunciat, però Stahelski estava originalment assignat per a dirigir el pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada