Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 d’octubre del 2021

'The Continental'.


Segons Deadline, Mel Gibson (Braveheart) ha signat oficialment per a protagonitzar la pròxima sèrie de tres parts de la preqüela de John Wick de Lionsgate Television, The Continental, que està desenvolupada per Starz. Està llest per interpretar el paper de Cormac.

Aquest projecte marca el primer gran projecte de televisió amb guió des de fa molt de temps des de que va protagonitzar el drama australià The Sullivans, que va estar en antena des de 1976 fins a 1983.


The Continental
va ser anunciat per primer cop el 2017, pels creadors de la franquícia Chad Stahelski i Derek Kolstad. L’hotel titular es va presentar per primer cop en el primer film de John Wick com un refugi segur per als assassins i ha estat una ubicació principal en la franquícia cinematogràfica.

Ambientat 40 anys abans dels esdeveniments dels films, el pròxim projecte spin-off de la preqüela, es centre en un jove anomenat Winston, que algun dia es convertirà en el personatge interpretat per Ian McShane en els films de John Wick. En la preqüela ambientada en la Nova York dels 70’s, els fans es trobaran amb un jove Winston com un hoteler a sou emergent que, juntament amb altres, crea un refugi per als tipus desagradables.

The Continental comptarà amb la producció executiva de Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk de Thunder Road i David Leitch, i Reeves encara està en negociacions per a convertir-se en productor executiu. El director de la seqüela encara no s’ha anunciat, però Stahelski estava originalment assignat per a dirigir el pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada