Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’octubre del 2021

'Jake Gyllenhaal & Guy Ritchie Project'.

Es possible que Jake Gyllenhaal hagi trobat el seu pròxim paper, ja que des de Deadline ens informa de que està en negociacions per a protagonitzar el pròxim film de Guy Ritchie.

Segons les informacions, el film serà produït per Miramax, amb Ritchie llest per escriure i dirigir el film. No es sap molt més sobre el projecte, ja que els detalls es mantenen en secret per ara. El mitjà anomena que això actuarà com el pròxim film de Gyllenhaal i que la producció començarà a finals d’any.

Per a Ritchie, aquest serà el seu pròxim film després de Operation Fortune: Ruse de Guerre, que està programat per estrenar-se el pròxim any. Ritchie que també va estar darrera de Wrath of Man, que es va estrenar a principis d’aquest 2021 i també ha estat el director de l’adaptació live-action de Aladdin de Disney, per la qual va ser nominat a un Premi Saturn com a Millor Director.

En quan a Gyllenhaal, l’actor està força ocupat, amb dos films planificats per al 2022 després del seu treball més recent a The Guilty, que podeu veure a Netflix. A més del seu treball a Hollywood, Gyllenhaal també ha estat treballant en el món de Broadway, on recentment ha obtingut nominacions com a actor principal pel seu paper de Sea Wall/A Life, a més de obtenir dues nominacions com a productor pel seu treball a Sea Wall/A Life i Slave Play.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada