Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 d’octubre del 2021

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.


Exclusiva des de Deadline. I és que el mitjà ens informa de manera oficial que després d’aparèixer al final de Guardians of the Galaxy Vol.2, Adam Warlock sembla estar llest per a unir-se al MCU de Marvel en la pròxima entrega de l’exitosa franquícia. Les fonts diuen a Deadline que Will Poulter (The Revenant, Midsomar, Dopesick) ha aconseguit el paper de Adam Warlock, per a la pròxima seqüela en la que James Gunn tornarà a la direcció, amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, com a productor.

De la mateixa manera que amb qualsevol film de Marvel, els detalls del argument es mantenen en secret. S’espera que la producció comenci el pròxim mes de Novembre.

El personatge va ser objecte d’una primera presentació, en una escena post-crèdit de Guardians of the Galaxy Vol.2, quan Ayesha, interpretada per Elisabeth Debicki, li revela a la seva minyona al sobirà perfecte que ha creat per a ajudar a destruir als Guardians de la Galàxia. Des d’aquella escena, els fans han esperat pacientment a aquest personatge, amb els seus desitjos ara concedits.

Les fonts diuen que Gunn i els executius van començar la llarga recerca del actor que interpretaria a Warlock a finals d’agost, i Poulter es va reunir amb diversos actors per al cobdiciat paper. Com és habitual amb qualsevol propietat important de Marvel, els executius i Gunn es van prendre el seu temps amb el paper donat lo emocionats que estaven els fans quan van saber per primer cop d’ell. Al final, la prova de Poulter va ser massa bona com per deixar-la passar.

Poulter és millor conegut per els seus paper a The Revenant i Detroit, Poulter ha estat ocupat amb treballs de televisió, apareixent més recentment en l’aclamada minisèrie de Amazon The Underground Railroad. A continuació, sel pot veure a la sèrie limitada Dopesick de Hulu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada