Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 d’octubre del 2021

'Houc Pocus 2'.


Segons The Hollywood Reporter, l’estrella de The Tomorrow War, Sam Richardson, ha estat escollit oficialment per a unir-se a l’esperat film de Hocus Pocus 2 per a Disney+. S’unirà a les estrelles que retornen i que han estat anunciades prèviament: Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy, mentre repeteixen els seus respectius papers de malvades preferides dels fans com les germanes Sanderson. La producció de la seqüela de la comèdia de terror finalment ha començat, just a temps per a fer el seu debut la tardor de 2022.

Hocus Pocus 2 és una comèdia live-action seqüela del clàssic de culte de Disney de 1993 Hocus Pocus. Que estarà dirigit per Anne Fletcher a partir d’un guió escrit per Jen D’Angelo (Workaholics). El pròxim film porta de nou a les germanes bruixes preferides dels fans, l’actriu guanyadora de diversos premis Bette Midler (The First Wives Club) com a Winifred Sanderson, la quatre vegades guanyadora d’un Globus d’Or Sarah Jessica Parker (Sex and the City) com a Sarah Sanderson i Kathy Najimy (Sister Act) com  a Mary Sanderson.

S'espera que la seqüela es centri en tres noies joves que accidentalment retornen a les germanes Sanderson a la Salem Moderna i han de descobrir com evitar que les bruixes famolenques de nens ocasionin nous estralls al món.

Hocus Pocus 2 estarà produït per Lynn Harris i Steven Haft. Els productors executius són Adam Shankman, Ralph Winter i David Kirschnner.

Dirigit per Kenny Ortega, el film original seguia la història d’un adolescent que accidentalment retornava a la vida a un trio de bruixes malvades de Salem en la nit de Halloween. Tot i que Hocus Pocus no va ser un èxit comercial i tampoc va tenir bones crítiques en el moment de la seva estrena, ha resistit la prova del temps a través de innombrables retransmissions anuals i ara s’ha convertit en un film clàssic de culte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada