Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’octubre del 2021

'Home Sweet Home Alone'.

Disney+ ha presentat el tràiler oficial de Home Sweet Home Alone, el pròxim reboot de la comèdia d’aventures nadalenca de 20th Century Studios, protagonitzat per l’estrella de Jojo Rabbit Archie Yates. Està previst que el film faci el seu debut el pròxim 12 de Novembre.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, mostra una premissa familiar que comença amb un nen passant per alt que es queda accidentalment a casa. Ens dona un cop d’ull previ de totes les coses divertides que farà amb la seva llibertat recent descoberta, així com les trampes enginyoses i retorçades que ha preparat per als lladres. També mostra una connexió amb els estimats films protagonitzats per Macaulay Culkin, amb l’aparició de Buzz McCallister (Devin Ratray), que ara és un oficial de policia.

          

          


Home Sweet Home Alone està dirigit per Dan Mazer a partir d’un guió escrit per Mikey Day i Streeter Seidell, basat en la història de Day, Seidell i el guionista original John Hughes. El reboot està protagonitzat per Archie Yates, Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki i Chris Parnell.

“Max Mercer és un jove trapella i enginyós que s’ha quedat enrere mentre la seva família està al Japó durant les vacances”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Llavors, quan una parella casada que intenta recuperar una relíquia de molt valor, fixa la seva mirada de la família de Mercer, depèn de Max protegir-la d’intrusos...i ell farà tot el que sigui necessari per a mantenir-los fora. Sobrevenen trapelleries divertides de proporcions èpiques, però tot i el caos absolut, Max es dona compte de que realment no hi ha lloc al món com una llar dolça llar”.

Home Sweet Home Alone va ser anunciat per primer cop per el ex CEO de Disney Bob Iger el 2019, després de més de tres dècades des de que va fer el seu debut el primer film, l’any 1990 i dirigit per Chris Columbus. El reboot de Disney+ és produït per Hutch Parker i Dan Wilson, amb Jeremiah Samuels com a productor executiu.

La franquícia Home Alone va tenir la primera entrega el 1990 protagonitzada per Macaulay Culkin, que va passar a convertir-se en la pel·lícula més taquillera del any, amb una recaptació de $476,6M a nivell mundial (equivalents a $934M amb les inflacions en el 2019). Dirigida per Chris Columbus i concebuda per John Hughes, el film va passar a convertir-se en una franquícia amb un total de cinc films, que només dos d’ells va estar protagonitzats per Culkin. L’últim film va ser Home Alone: The Holiday Heist l’any 2012, que es va estrenar directament a la televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada