Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 d’octubre del 2021

'Mr. Harrigan's Phone'.

Després de la recent incorporació de Joe Tippett, des de Deadline ens informen de que Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve, Cruella) ha estat escollida oficialment per a unir-se a la pròxima adaptació cinematogràfica de Netflix i Blumhouse Mr. Harrigan’s Phone, sorgit del conte de Stephen King de la seva novel·la de 2020 If it Bleeds. La producció està actualment en marxa i té com a objectiu estrenar al 2022.

Howell-Baptise està llesta per a interpretar el paper de la Sra. Hart, la mestre afectuosa i preocupada per Craig (Jaeden Martell). Aquesta és la segona col·laboració de l’actriu britànica amb Netflix, ja que també protagonitzarà la tant esperada adaptació a sèrie en el servei de streaming de The Sandman, de Neil Gaiman.



Descrit en el mateix to que Stand by Me, Mr. Harrigan’s Phone segueix la història d’un jove anomenat Maine mentre es fa amic d’un multimilionari jubilat anomenat Harrigan, els quals es van unir per primer cop a través d’un Iphone. Quan el Sr. Harrigan mor, l’adolescent diposita el telèfon a la butxaca del seu amic abans del enterro i quan el jove solitari deixa un missatge al seu amic mort, es sorprèn en rebre un missatge de text del més enllà de la tomba.

El projecte es va anunciar per primer cop fa més d’un any després de que Netflix, Blumhouse Productions i el creador guanyador d’un Emmy Ryan Murphy (American Horros Story, Pose) es van unir per adquirir els drets cinematogràfics del conte de terror.

L’adaptació cinematogràfica de Mr. Harigan’s Phone estarà escrit i dirigit per John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks). Serà produït per Murphy, Jason Blum i Carla Hacken, amb Chris McCumber, Jeremy Gold i Scott Greenberg com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada