Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 d’octubre del 2021

'Haunted Mansion'.

Danny DeVito és l'última incorporació al pròxim film de Disney, Haunted Mansion.

Des de THR ens informen que l'estrella de Taxi i It's Always Sunny in Philadelphia té un paper no revelat. El film està basat en la popular atracció de Disney del mateix nom. DeVito s'uneix a un repartiment que ja compta amb Owen Wilson, Rosario Dawson, Lakeith Stanfield i Tiffany Haddish.


Haunted Mansion
segueix a una família que es muda a la mansió a la que dona títol el film. Segons les informacions, Stanfield interpreta a un vidu qual algun cop va creure en el sobrenatural, però ara és un guia turístic força sense vida en el barri francès de New Orleans. Haddish interpreta a una psíquica contractada per a comunicar-se amb els morts.

Justin Siemen dirigeix a partir d'un guió escrit per Katie Dippold (The Heat, Ghostbusters, Parks and Recreation). S'espera que el projecte comenci producció a Louisiana aquesta tardor. Segueix els passos de Jungle Cruise, com la pròxima atracció d'un parc temàtic de Disney que s'adaptarà a un film. El nou film no té res a veure amb el film de 2003 protagonitzat per Eddie Murphy i dirigit per Rob Minkoff.


Hauted Mansion està produït per Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback. Nick Reynolds en serà productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada