Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 d’octubre del 2021

'Sister Act 3'.


Segons Deadline, el creador de High School Musical: The Musical: The Series, Tim Federle, ha estat escollit per a dirigir la tercera entrega de Sister Act, que s’ha estat desenvolupant durant molt de temps. El servei de streaming també ha reclutat a Madhuri Shekar (Evil Eye, The Nevers) per a escriure’n el guió del film de comèdia musical.

El mitjà assenyala que la decisió d’incorporar a Federle al projecte es va prendre degut al pròxim film de Disney+ del coguionista de Ferdinand titulat Better Nate Than Ever, protagonitzat per Lisa Kudrow. Els executius de Disney ja han vist la versió del director del film i van quedar molt impressionats amb ell.

Sister Act 3 ha estat desenvolupant-se des del 2015. Des de llavors, molts productors i escriptors s’havien incorporat prèviament al projecte, inclosos Kirsten “Kiwi” Smith i Karen McCullah (Legally Blonde, The House Bunny, She’s the Man) i Alli Shearmur (Cinderella). L’equip creatiu més recent adjunt a la tercera entrega va ser Regina Hicks de Insecure i la showrunner Karin Gist, però encara no està clar si encara estan treballant en el film o no.

Goldberg és millor coneguda pels seus papers en films com: el drama d’època The Color Purple, que li va valer el seu primer Globus d’Or; i en el film romàntic Ghost, protagonitzant al costat de Demi Moore i Patrick Swayze. És una de les poques persones que ha rebut el guardó més cobdiciat de Hollywood, que són els premis EGOT (Emmy, Golden Globe, Oscar i Tony). Pròximament apareixerà en la pròxima adaptació de la sèrie limitada de Stephen King de la CBS All Access The Sand.

El film original va estrenar-se l’any 1992, on Whoopi Goldberg interpretava a Deloris, una cantant de saló de Las Vegas que es testimoni de com el seu xicot cap de la Mafia comet un assassinat. Deloris es col·loca en un convent a protecció de testimonis, amagant-se sota la identitat de la germana Mary Clarence. Maggie Smith, Kathy Najimy, Wendy Makkena, Harvey Keitel i el difunt Bill Nunn també van protagonitzar el film. Degut al seu èxit, es va fer una seqüela immediatament, titulada Sister Act 2: Back in the Habit, l’any 1993, i inclús un musical a Broadway.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada