Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de març del 2023

'Alien: Romulus'.


Isabela Merced està llesta per a coprotagonitzar el nou film de Alien, i des de Deadline ens informen de que la sagaç actriu apareixerà al costat de la prèviament anunciada Cailee Spaeny.

Merced va començar la seva carrera l’any 2013. El seu paper més important fins a la data ha estat en el film comèdia romàntica Rosaline de 2022, que es va basar en la novel·la per joves adults de 2012 When You Were Mine de Rebecca Serle, que a la vegada es va inspirar en Romeo i Julieta de William Shakespeare. En el film, Merced va interpretar el paper de Julieta Capuleto. També ha protagonitzat notablement Dora and the Lost City of Gold i Sweet Girl.

L’actriu s’uneix a un film que està envoltat de misteri. L’únic que es sap del pròxim film de Alien es que estarà dirigit per Fede Álvarez. El director és millor conegut per dirigir Don’t Breathe i Evil Dead de 2013, els quals van rebre una recepció positiva de la crítica després de la seva estrena. A part d’això i del fet de que els icònics Xenomorfs tronaran a aparèixer en el film, no es sap massa.

Els detalls sobre la pròxima entrega de la saga Alien son actualment escassos, tot i que es diu que està “desconnectada” dels films anteriors. Fanàtic de la icònica franquícia, Álvarez li havia presentat una idea a Scott fa diversos anys en una conversació informal. Això finalment va dur a Scott a trucar a Álvarez l’any passat per a veure si encara estava interessat i es va establir ràpidament. El film té el títol provisional de Alien: Romulus.

Després, 20th Century va escollir el nou film de Alien degut a la força del discurs de Álvarez, ja que era una “molt bona història amb una pila de personatges que no heu vist mai”, segons Steve Asbell de 20th Century.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada