Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de març del 2023

'Mephisto Special Presentation'.


Marvel Studios ha realitzat dues presentacions Especials per a Disney+ fins a la data, Werewolf by Night i The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Tot i això, segons nova informació, podria venir un altre i presentar al personatge diabòlic Mephisto.

L’última informació prové de l’últim episodi del pòdcast The Hot Mic, amb Jeff Sneider de Above the Line assenyalant que les fonts li han dit que s’està filmant un especial dedicat a Mephisto en el set d’un altre sèrie de Disney+, Agatha: Coven of Chaos. Per afegir a la informació, Sneider també va assenyalar que Sacha Baron Cohen serà qui interpretarà a Mephisto.

“Em van dir que hi havia un rodatge especial de Mephisto en aquest moment en el set de [Agatha: Coven of Chaos] amb Sacha Baron Cohen”, va dir Sneider en el pòdcast. “Sembla que podria estar fent el seu propi especial”.

Si ve no es sap res més sobre aquest especial, el paper de Cohen coma Mephisto hi ha el rumor des de fa un parell de mesos, d’una informació de principis d’Octubre de que apareixeria en el spin-off centrat en Agatha. Si bé no es sap molt sobre el seu paper, la font va apuntar que The Hood, qui serà interpretat per Anthony Ramos, rebrà els seus poders màgics de Mephisto després d’arribar a un acord amb ell. En els còmics, aquest tracte el va fer amb l’entitat Dormammu, el qual va aparèixer en el film de Doctor Strange de 2016. Tot i això, això sembla estar canviant una mica per adaptar-se a l’arribada de Mephisto.

Els rumors sobre l’aparició de Mephisto en el Univers Cinematogràfic de Marvel han existit durant molts anys i molts fans creien que apareixeria a WandaVision com la raó del control de Wanda Maximoff sobre la ciutat de Westview. Tot i això, aquest no en va ser el cas i ara sembla que Mephisto finalment podria arribar al UCM després d’una llarga espera.

En els còmics, Mephisto es tan demoníac com els fans s’imaginen. Com una entitat demoníaca immortal, Mephisto pot manipular una pila de coses diferents a través de les seves habilitats màgiques que inclouen canviar de forma, projectar il·lusions, alterar el temps, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada