Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de març del 2023

'The Wrath of Becky'.

S’ha estrenat el primer teaser tràiler de The Wrath OF Becky i un primer cartell, la pròxima seqüela del film de suspens d’acció independent de 2020, que presenta el nostre primer cop d’ull al retorn de Lulu Wilson com l’heroïna protagonista. El film tindrà la seva estrena mundial en el pròxim SXSW Film Festival de 2023.

El tràiler ens brinda un cop d’ull previ de la pròxima trobada de Becky amb un altre grup perillós liderat pel personatge antagònic de Seann William Scott.

          


“Dos anys després d’escapar d’un atac violent contra la seva família, Becky intenta reconstruir la seva vida cuidant una dona gran, un esperit afí anomenat Elena”, diu la sinopsis. “Però quan un grup conegut com “Homes Nobles” irromp a la seva casa, els ataca i s’endú al seu estimat gos, Diego, Becky ha de tornar a les seves velles costums per a protegir-se a si mateixa i els seus essers estimats”.

La ira de Becky està escrit i dirigit per Matt Angel i Suzanne Coote. Al costat de Wilson estan Seann William Scott, Denise Burse, Jill Larson, Courtney Gains, Michael Sirow, Aaron Dalla Villa, Matt Angel i Kate Siegel.

Els productors executius són Wilson, Scott i Nick Morris, al costat dels directors del primer film, Jon Millot i Cary Murnion. La seqüela està produïda per Russ Posternak, Raphael Margules, JD Lifshitz, Tracy Rosenblum, Chadd Harbold, Jordan Yale Levine i Jordan Beckerman. Berry Meyerowitz, Jeff Sackman i Larry Greenberg de Quiver Distribution també en són productors executius.

El film original va estar protagonitzat per Joel McHale, Kevin James i Amanda Brugel. Seguia a una nena rebel de 14 anys, la qual la seva escapada de cap de setmana amb el seu pare empitjora quan un grup de convictes fugits, liderats pel despietat Dominick, envaeixen de sobte la casa del llac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada