Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de març del 2023

'Pokémon Detective Pikachu 2'.


La seqüela de Pokémon Detective Pikachu podria haver trobat al seu director i escriptor. Segons una nova informació, Jonathan Krisel, més conegut per cocrear Portlandia, està en converses per a dirigir.

La informació prové des de Deadline, que també assenyala que Chris Galletta està llest per a escriure el guió del film. El treball més notable de Galletta inclou escriure el film de Jordan Vogt-Roberts de 2013 The Kings of Summer. Krisel també ha dirigit, creat o produït sèries com ara Kroll Show, Man Seeking Woman, Baskets i Tim and Eric Awesome Show, Great Job!, tan sols per anomenar alguns. Ni Krisel ni Galletta van estar involucrats en el film de 2019.

Aquesta notícia xoca amb una informació anterior a l’estrena del film original. Des de The Hollywood Reporter assenyalaven el Gener de 2019 que l’escriptor de 22 Jump Street, Oren Uziel, estava llest per escriure’n el guió. Polygon va informar que Uziel ja no formava part del projecte el mes de Febrer, una informació que també va donar Legendary Entertainment reiterava que el film encara estava en desenvolupament tot i un llarg període en silenci. L’estrella de Detective Pikachu, Justice Smith, també va dir el 2021 que no estava segur de que la seqüela succeís.

El joc de Detective Pikachu que arribarà a Nintendo Switch i que The Pokémon Company va anunciar el maig de 2019 també és un misteri, ja que no s’ha dit res des de llavors. Tot i això, un programador sènior de jocs de Creatures Inc., Jonathan Murphy, va publicar a Linkedin que havia treballat en el joc Detective Pikachu 2 i va assenyalar que estava “a punt d’estrenar-se”. Tot i això, des de llavors va eliminar la part de que sortia aviat, però la publicació encara estava activa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada