Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de març del 2023

'Beetlejuice 2'.


Després del èxit en massa de la sèrie de Wednesday, Jenna Ortega ha trobat oficialment el seu pròxim projecte d’alt perfil amb el cineasta gòtic Tim Burton, per a la seqüela de Beetlejuice 2. Segons The Hollywood Reporter, la jove estrella en ascens es troba actualment en negociacions per al paper principal de la seqüela de comèdia de terror, i s’espera que Michael Keaton repeteixi el seu icònic paper protagonista, Beetlejuice.

Les fonts del mitjà assenyalen que, segons les informacions, Ortega interpretaria a la filla de Lydia, el famós personatge interpretat en el seu dia per Winona Ryder en el film de 1988. Warner Bros. apunta a un inici de producció per a finals de maig o principis de juny.

Abans de repetir com a Wednesday Addams en la molt esperada segons temporada de la comèdia de Netflix sobre l’adolescència, el públic ara pot veure a Ortega a Scream VI de Paramount Pictures, que actualment està a les cartelleres. En la seqüela del slasher, l’actriu en ascens de 20 anys repeteix el seu paper de Tara Carpenter, una de les supervivents  adolescents dels assassinats de Woodsboro del film de 2022.

Beetlejuice 2 tornarà a estar dirigit per Tim Burton. Això marcaria el retorn de Burton com a director d’un llargmetratge quatre anys després de dirigir el film live-action Dumbo de Disney. El projecte ha estat en desenvolupament durant més de tres dècades, amb Burton inicialment planificant establir la seqüela a Hawaii. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument des de l’última versió del projecte.

Beetlejuice va estar protagonitzat per Keaton, Winona Ryder, Catherin O’Hara, Jeffrey Jones, Alec Baldwin i Geena Davis. El film es centrava en una parella casada que havia mort i que va recorre als serveis del odiós i trapella poltergeist del inframón per a espantar als nous residents de la seva antiga llar. Des del seu debut, va obtenir tant èxit comercial com de crítica amb una taquilla de $74.714.298. Degut al seu èxit i la influència de la cultura pop, va generar una sèrie animada, videojocs i un musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada