Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de març del 2023

'Sweet Tooth Season 2'.


La data d’estrena de la segona temporada de Sweet Tooth s’ha anunciat juntament amb un grapat de fotos que mostren el que els fans poden esperar quan torni l’adaptació de la sèrie de còmics de DC.

L’exitosa sèrie de Netflix tornarà el dijous 27 d’abril. El repartiment inclou a Christian Convery com a Gus, Nonso Anozie com a Jepperd, Adeel Akhtar com a Dr. Singh, Naledi Murray com a Wendy, Neil Sandilands com a General Abbot, Marlon Williams com a Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. Com a Teddy Turtle i Yonas Kibreab com a FinnFox; amb James Brolin com la veu del narrador.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les fotos...








“M’entres s’apropa una nova onada mortal de Malalts, Gus (Christian Convery) i una banda de companys híbrids són presoners del General Abbot (Neil Sandilands) i els últims homes. Cercant consolidar el poder trobant una cura, Abbot utilitza els nens com a farratge per als experiments del cautiu Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), que corre per a salvar a la seva esposa infectada Rani (Aliza Vellani)”, es pot llegir en la sinopsis de la segona temporada de Sweet Tooth. “Per a protegir als seus amics, Gus accepte ajudar al Dr. Singh, començant un obscur viatge cap als seus orígens i el paper de la seva mare Birdie (Amy Seimetz) en els esdeveniments que el van dur a The Great Crumble. Fora de la reserva, Tommy Jepperd (Nonzo Anozie) i Aimee Eden (Dania Ramirez) s’uneixen per alliberar als híbrids, una associació que es posarà a proba a mesura que els secrets de Jepperd surtin a la llum. A mesura que les revelacions del passat amenacen la possibilitat de redempció en el present, Gus i la seva família trobada es troben en un curs de col·lisió amb Abbot i les forces del mal que cerquen eliminar-los de una vegada per totes”.

Basada en la sèrie de còmics de DC de Jeff Lemire, Sweet Tooth compta amb la producció executiva de Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell i Linda Moran. La sèrie està produïda per Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada