Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de març del 2023

'Sherlock Holmes 3'.


Fa temps que corre el rumor d’un tercer film de la saga Sherlock Holmes de Guy Ritchie, però segons el director, ara tot està en mans de l’estrella Robert Downey Jr.

Parlant amb Collider, Ritchie, qui va dirigir Sherlock Holmes de 2009 i la seva seqüela de 2011 Sherlock Holmes: A Game of Shadows, va dir que Downey Jr. Volia estar a càrrec d’un tercer film, i per ara, les coses estan a les seves mans.

“Bueno, honestament, li ho vaig deixar a Robert”, va revelar Ritchie. “Així que Robert volia estar a càrrec d’això. La pilota està a la seva teulada, pel que està a càrrec del guió, està a càrrec de tot. Me allunyat d’això fins que hi hagi un moment per a què m’involucri”.

El futur de la franquícia de Sherlock Holmes ha estat emboirat pel misteri durant algun temps. L’abril de 2022, una informació de Variety va assenyalar que HBO Max estava desenvolupant dues sèries de televisió vinculades als films, amb Downey Jr. I la seva esposa, Susan, com a productors executius. Tot i això, no està clar si aquests projectes continuen o no en desenvolupament.

Un tercer llargmetratge de la franquícia també ha estat en procés durant més de deu anys, i el film inclús s’estrenava originalment el 2021 en algun moment. Hi havia el rumor de que el film veuria el retorn de Robert Downey Jr. Com a Sherlock Holmes i a Jude Law com el Dr. John Watson, respectivament, tot i que es desconeix si s’han fet progressos en el desenvolupament d’aquest film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada