Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de març del 2023

'Zero Day'.

Després de les informacions des de Variety de que Robert De Niro protagonitzaria una pròxima sèrie limitada per a Netflix titulada Zero Day, el servei de streaming ha donat ordre oficial al projecte que avançarà en el seu desenvolupament. La sèrie constarà de sis episodis.

El projecte prové dels productors Eric Newman i Noah Oppenheim, i serà un thriller polític en el que De Niro interpretarà a un ex president dels Estats Units. De Niro també en serà productor executiu al costat de Newman i Oppenheim.

Segons un lema de la sèrie, “Zero Day fa la pregunta que tots tenen en ment: com trobem la veritat en un món en crisis, un que aparentment està essent esquinçat per forces fora del nostre control? I en una era farcida de teories de conspiració i subterfugis, quantes d’aquestes forces són producte de la nostre pròpia acció, potser inclús de la nostre pròpia imaginació?

“Sóc fan de tota la vida de De Niro. Tenir-lo com a soci productor i estrella en aquesta sèrie està més enllà dels meus somnis més salvatges”, va dir el creador Eric Newman. “I Lesli Linka Glatter ha dirigit molts dels meus episodis preferits de la televisió; ella va ser la nostra clara primera opció per a dirigir aquest espectacle. Estic agraït a Netflix per la seva fe i el seu suport continuo i estic emocionat d’estar en el negoci amb l’increïble equip creatiu de Noah, Lesli i Jonathan en aquesta oportuna (i aterridora) sèrie”.

Això marca el primer paper regular a la televisió de la increïble llarga carrera i històrica de De Niro. Sovint aclamat com un dels millors actors de la història de Hollywood, la seva carrera està farcida de papers i films icònics, inclosos títols com Taxi Driver, Ranging Bull, The Godfather Part II, The Deer Hunter, entre d’altres.

El més recent de De Niro, és l’aparició en el film Amsterdam de 2022 de David O. Russell i apareixerà en el pròxim film de Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada