Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de març del 2023

'Daredevil: Born Again'.


El director del primer episodi de Daredevil: Born Again ha estat escollit i té certa experiència en lo que respecte a la direcció de sèries de televisió cruentes.

Des de THR ens informa que Michael Cuesta està llest per a dirigir el primer episodi de la pròxima sèrie de renaixement de Disney+. Els treballs anteriors de Cuesta inclouen l’episodi pilot de Dexter i Homeland, que van tenir una recepció positiva i van ser sèries de gran èxit.

El director va rebre inclús una nominació al Primetime Emmy per l’episodi pilot de Homeland i després va dirigir diversos episodis més de la sèrie. Cuesta també ha dirigit episodis de sèries com Six Feet Under, Second Chance i Bilions, així com els episodis pilots de Blue Bloods i Elementary.

Daredevil: Born Again es descriu com un renaixement de 18 episodis de la sèrie original de Netflix, que va durar tres temporades. Comptarà amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada