Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de març del 2023

'Daredevil: Born Again'.


Segons Deadline, Arty Froushan (Carnival Row, House of the Dragon) ha estat escollit per a protagonitzar al costat de Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, en la pròxima sèrie renaixement de Marvel Studios, Daredevil: Born Again.

Froushan interpretarà el paper clau de Harry en la sèrie de Disney+. Les fonts del mitjà assenyalen que Harry serà soci de Wilson Fisk/Kingpin. La producció està actualment en marxa a la ciutat de Nova York.

Daredevil: Born Again es descriu com un renaixement de 18 episodis de la sèrie original de Netflix, que va durar tres temporades. Comptarà amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Ambdós personatges van debutar en el Univers Cinematogràfic de Marvel el 2021, amb Kingpin com estrella convidada en la sèrie Hawkeye i Matt Murdock apareixent breument a Spider-Man: No Way Home. Cox també ha aparegut recentment com a estrella convidada en dos episodis de She-Hulk: Attorney at Law, on va poder mostrar un nou costat del heroi.

A més de Cox i D’Onofrio, el renaixement de Daredevil també veurà el tan esperat retorn de Jon Bernthal com a Frank Castle/Punisher. A ells se’ls uneix Sandrine Holt com a Vanessa Fisk, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston i Nikki M. James.

Dardevil: Born Again prové dels escriptors principals Matt Corman i Chris Ord, els quals també en seran productors executius al costat de Kevin Feige. La sèrie s’estrenarà a la primavera de 2024 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada