Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de març del 2023

'Hellboy: The Crooked Man'.

No molt després de que s’anunciés el film, The Crooked Man, el reboot de Hellboy de Millennium Media, ha trobat al seu Hellboy. Jack Kesy, conegut pels seus papers a Deadpool 2, 12 Strong i Baywatch, interpretarà a Hellboy e el pròxim reinici.

“Jack Kesy és un actor dinàmic que té la capacitat de transformar-se en els seus papers. El seu talent i estatura són perfectes per a aquest jove Hellboy. Vaig quedar molt impressionat amb ell mentre treballàvem junts a The Outpost”, va declarar Jonathan Yunger, copresident de Millennium Media.

“Atrapats en la zona rural dels Apalatxes de la dècada de 1950, Hellboy i un agent novell de BPRD descobreixen una petita comunitat assetjada per bruixes, dirigit per un dimoni local amb una connexió inquietant amb el passat de Hellboy: l’home Torçat”, es pot llegir en la sinopsis del film.

Hellboy: The Crooked Man estarà dirigit per Brian Taylor (Crank) a partir d’un guió del creador de Hellboy Mike Mignola i Chris Golden.

El film de Hellboy més recent es va estrenar l’any 2019 i va estar protagonitzat per David Harbour. Va tenir una rebuda força negativa per part dels crítics i els fans i es va comparar amb els populars films de Hellboy de Guillermo del Toro de mitjans de la dècada dels 2000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada