Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de març del 2023

'Trey Edward Shults Movie'.

Abel “The Weeknd” Tesfaye farà el seu debut com a actor en un llargmetratge, on protagonitzarà al costat de Jenna Ortega i Barry Keoghan el nou film de Trey Edward Shults.

Segons una recent informació des de Deadline, Shults (Waves) dirigirà el film a partir d’un guió que ha coescrit juntament amb Tesfaye i el seu soci productor Reza Fahim. La informació diu que tant Shults com Tesfaye han estat treballant en aquest projecte “en secret” durant mesos, amb Ortega i Keoghan signant per al film recentment.

Actualment, es desconeixen més detalls del argument, de la mateixa manera que futures opcions de repartiment. Si bé aquest podria ser el primer llargmetratge de Tesfaye, l’estrella internacional protagonitzarà la pròxima sèrie de HBO The Idol, que ell ha co-creat i en la que apareixerà al costat de Lily-Rose Depp.

Per a Ortega, aquest serà un altre paper, a mida que la seva carrera continua creixent en popularitat. Recentment, l’actriu ha protagonitzat l’exitosa sèrie de Netflix Wednesday, així com el film de terror X de A24 de 2022. El pròxim per a ella és el retorn en el paper de Scream VI que s’estrena el pròxim 10 de Març.

Keoghan ve de dos grans últims anys, després d’haver protagonitzat The Green Knight de 2021 i en el Univers Cinematogràfic de Marvel, Eternals. Al següent any, va aparèixer a The Batman com el Joker, així com a The Banshees of Inisherin, acalmat per la crítica, un paper que li ha valgut una nominació al Premi de l’Acadèmia com a Millor Actor de Repartiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada