Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de març del 2023

'Dear Santa'.


Després de més de dues dècades des de que van treballar junts en el film de comèdia Shallow Hal, el nominat al Globus d’Or Jack Black finalment es reuneix amb el duo de cineastes Peter Farrelly i Bobby Farrelly en un nou projecte titulat Dear Santa. Segons Deadline, Black ha signat per al paper principal en el pròxim film de comèdia nadalenca dels germans Farrelly.

Dear Santa estarà dirigit per Bobby Farrelly a partir d’un guió que actualment està coescrivint amb Ricky Blitt, basat en una idea original de Dan Ewen. El film es centrarà en un nen que anualment escriu cartes a Santa. Sense que ell ho sàpiga, les seves cartes en realitat s’envien per error a Satanàs.

El projecte estarà produït per Peter i Bobby Farrelly al costat de Jeremy Kramer. A més de Black, el film també ha incorporat a Robert Timothy Smith, Keegan-Michael Key, Brianne Howey, Hayes MacArthur, PJ Byrne, Kai Cech i el nouvingut Jaden Carson Baker. El nominat al Grammy Austin Post a.k.a Post Malone (Spencer Confidencial) també ha estat escollit per al film.  

Black és millor conegut per a protagonitzar diverses comèdies exitoses com School of Rock, Nacho Libre, The Holiday, la franquícia Kung Fu Panda (posant veu a Po), Tropic Thunder, Goosebumps i els nous films de Jumanji. Abans de aparèixer a Dear Santa, els seus pròxims projectes d’alt perfil inclouen The Super Mario Bros Movie (veu de Bowser), i el film d’acció en viu Borderlands (posant veu al robot Claptrap).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada