Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de març del 2023

'Joker: Folie à Deux'.

Han sorgit en línia diverses fotografies des del set de Joker: Folie à Deux, donant als fans un altre cop d’ull al retorn de Joaquin Phoenix com el Princep Pallasso del Crim de DC.

Les noves fotos i el vídeo del set mostren a Arthur Fleck (Phoenix) corrent per la ciutat mentre aparentment és perseguit per dues versions passades diferents de si mateix, inclosa una que du el memorable vestit vermell del clímax del primer film. No està clar si es tracte de personatges diferents vestits com Fleck o alguna mena d’al·lucinació, tot i que les fotos de The Daily Mail ens brinden un cop d’ull més propera de la persecució.

A continuació podeu veure’n les fotos i el vídeo...

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips. El film comptarà amb el retorn de Joaquin Phoenix mentre repeteix el paper guanyador d’un Oscar Arthur Fleck/Joker. A ell se li uneix Lady Gaga com a Harley Quinn. Tot i que per ara no hi ha més detalls sobre el film, però sabem que tindrà alguns elements musicals. La seqüela està programada per estrenar-se el pròxim 04 d’octubre de 2024.

El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada