Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de març del 2023

'The Little Mermaid'.

Durant la cerimònia la nit passada de la 95a edició dels Oscar, Disney ha publicat un tràiler complet de La Sireneta (The Little Mermaid), que els va donar als fans un cop d’ull més proper a l’últim remake d’acció en viu de Disney.

El nou tràiler ofereix la nostre millor visió fins a la data de què esperar d’aquesta adaptació, protagonitzat per Halle Bailey com a Ariel. El repartiment el completen Javier Bardem interpreta al Rei Tritó, Jacob Tremblay posa la veu a Flounder, Awkwafina posa la veu a Scuttle, Daveed Diggs posa la veu a Sebastian i Melissa McCarthy interpreta a la bruixa del mar, Ursula.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el nou cartell...

          

          


En aquesta nova versió de The Little Mermaid, Disney ha unit a Lin-Manuel Miranda i Alan Menken per a crear una combinació d’antigues i noves cançons que es presentaran en aquesta versió per a la gran pantalla. Marshall i Miranda, ja han treballat junts en la seqüela Mary Poppins Returns.

The Little Mermaid és l’estimada història de Ariel, una bella i enèrgica jove sirena amb set d’aventures”, diu la sinopsis del film. “Ariel, la més jove de les filles del rei Tritó i la més desafiant, anhela saber més sobre el món de més enllà del mar i, mentre visita la superfície, s’enamora del ben plantat príncep Eric. Si bé les sirenes tenen prohibit interactuar amb els humans, Ariel ha de seguir el seu cor. Ella fa un tracte amb la malvada bruixa del mar, Úrsula, que li dona l’oportunitat d’experimentar la vida a la terra, però finalment posa la seva vida i la corona del seu pare en perill”.

Dirigeix Rob Marshall (Mary Poppins Returns), amb un guió de David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns). No és aliè als musicals, ni tampoc treballant per a Disney, Marshall va ser nominat per el premi de l’acadèmia com a Millor Director en el seu debut al llargmetratge, Chicago. Des de llavors, ha dirigit Memoirs of a Geisha i Nine. Marshall ha realitzat els seus últims treballs per a Disney, incloent Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Into the Woods o la recent Mary Poppins Returns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada