Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de març del 2023

'Superman: Legacy'.


El co-CEO de DC Studios i director de The Suicide Squad, James Gunn, ha anunciat que dirigirà el pròxim film de Superman: Legacy.

Mentre que Gunn estava llest per a escriure el guió del pròxim film de Superman, Gunn va confirmar a Twitter que ara també el dirigirà. Va afirmar que la data d’estrena de Superman: Legacy, el 11 de Juliol de 2025, també coincideix amb l’aniversari del seu difunt pare, del qual no es va assabentar fins que el seu germà Matt Gunn li ho va dir.

També es va revelar una nova sinopsis de Superman: Legacy, que diu:

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent de Smallville, Kansas. Ell és l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que veu la bondat com quelcom passat de moda”.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada