Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de març del 2023

'Daredevil: Born Again'.


Un altre cara familiar de Marvel s’ha unit a Daredevil: Born Again, ja que Jon Bernthal tornarà com a Frank Castle/The Punisher a la sèrie de Disney+.

Segons THR, Bernthal tornarà a interpretar al famós antiheroi de Marvel en la pròxima sèrie de Daredevil, unint-se a Charlie Cox i Vincent D’Onofrio. L’actor va aparèixer per primer cop interpretant el paper durant la segona temporada de Daredevil de Netflix, on va lluitar contra l’heroi protagonista Matt Murdock (Cox) degut als seus ideals diferents. Després va passar a protagonitzar la seva pròpia sèrie a Netflix, The Punisher, que va tenir dues temporades.

Basat en el personatge creat per Gerry Conway, John Romita Sr. i Ross Andru, la sèrie The Punisher de Netflix va ser creada per Steve Lightffot. A més de Bernthal, va estar protagonitzada per Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Daniel Webber i Deborah Ann Woll.

En una entrevista anterior, Bernthal va revelar que tan sols tornaria a interpretar el paper de Frank Castle en el UCM si Marvel Studios continuava representant el mateix nivell d’obscuritat pel que el personatge és conegut.

Daredevil: Born Again es descriu com un renaixement de 18 episodis de la sèrie original de Netflix, que va durar tres temporades. Comptarà amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada