Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de març del 2023

'Haunted Mansion'.

Ja tenim el primer teaser tràiler oficial de Haunted Mansion, el pròxim film de Disney que s’ha publicat després de publicar ahir el primer cartell i avui tenim un altre nou cartell.

L’avanç de quasi dos minuts ens dona un prime cop d’ull al pròxim film i al seu repartiment farcit d’estrelles. Haunted Mansion s’estrenarà als cinemes el pròxim 28 de Juliol.

A continuació podeu donar un cop d’ull al teaser i als dos cartells...

          

          



Haunted Mansion està protagonitzat per Jared Leto (Morbius), LaKeith Stanfield (Atlanta), Tiffany Haddish (Girls’Trip), Owen Wilson (Loki), Rosario Dawson (The Mandalorian), Danny DeVito (Batman Returns), Jamie Lee Curtis (Halloween saga), Winona Ryder (Black Swan) i Hasan Minhaj. Està dirigit per Justin Simien (Dear White People) a partir d’un guió escrit per Katie Dippold (Parks & Recreation). El film està produït per Dan Lin i Jonathan Eirich (Aladdin) de Rideback. Nick Reynolds de Rideback n’és el productor executiu.

El parc temàtic que dona nom al film, es va adaptar per primer cop l’any 2003, protagonitzat per Eddie Murphy com un agent immobiliari addicte al treball que, al costat de la seva família, queda atrapat dintre d’una mansió habitada per fantasmes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada